måndag 30 mars 2009

Anledningen till varför jag inte borde få laga mat kan man säga att dagens lunch gestaltar rätt bra. Minimajs, ris, soja, citronkoncentrat, herbamare och majonnäs. Alltså, bara för att saker är goda betyder inte det att man ska blanda dom. Sen att jag inte ens gillar ris eller soja det är ju en grej för sig. Egentligen var jag bara ute efter majonnäsen och citronen.
Sådär jag. Nu var det klart. Två tentor helt färdiga och inskickade. Jag är nöjd. Dom blev bra. Tänk att jag faktiskt har läst 15 hp nu. Det känns nästan konstigt. Nu måste jag börja med nästa kurs. Hitta kurslitteratur. Se om jag har råd att köpa den. Hade varit trevligt. Jag har varit väldigt duktig på att inte shoppa i flera månader. Jag borde kunna unna mig lite kurslitteratur. Ja, jag tror jag ska unna mig det. Det blir en fin present för att jag klarat första halvan av terminen.

söndag 29 mars 2009

Nu sitter jag här sista dagen på tentan och börjar inse att jag faktiskt har lite koll. Att tentan ändå är lite helt okej. Att jag kanske kan lyckas skrapa ihop några poäng. Inte för att jag egentligen vet vad hon är ute efter eller vad som egentligen ger poäng. Men jag är lite nöjd i alla fall. Önskar att jag skulle haft en dag till på mig. Då hade jag verkligen lyckats fixa en bra tenta. Men ja, jag får väl göra så gott jag bara kan med den lilla tiden jag har. Ska bara orka fokusera några timmar någongång. Och dumma sommartid som ger mig en timma mindre än jag räknade med...