lördag 23 mars 2013

Bebis bebis vad håller du på med??? Jag kan inte sova och jag kan inte äta. Är det inte meningen att det är nu jag ska samla krafter till sen när du kommer ut och ska äta varannan/var tredje timma hela dygnet? Kan jag inte bara få sova en natt? Eller äta något? Jag är trött på knäckebröd nu. Jag vill äta något annat. Snälla. Jag krymper. Inte väger jag mer, snarare mindre. Och du växer. Det har jag sett. Jag har till och med känt dig. Som en liten fisk. Lilla parasit. Bebis parasiten.

måndag 18 mars 2013

Hans Winge. Min absoluta favorit målvakt. Det finns ingen bättre och han blir bara bättre hela tiden. Väggen, legenden, finaste Winge. Vann målvaktskampen mot den mycket mer etablerade och jobbiga målvakten i Ystad. Så fint. En så spännande match. Jag är glad.
Trodde det var slut på illamåendet och spyandet. Så fel jag hade. Spyr och mår mer illa än någonsin. Ännu värre de här konstiga känslorna i magen. Så sjukt irriterande. Jag vill helst lämna magen hemma. Är det färdigt snart? 12 av 40. Mer än en fjärdedel. Alldeles för lite. Jag tycker inte det är roligt längre.